Αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων λόγω κρούσματος στο ΓΕΛ Λιμένα Θάσου

Aναστέλλεται με απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Καβάλας η λειτουργία των τμημάτων Γ Οικονομίας και Γ1 Ιστορίας του ΓΕΛ Λιμένα Θάσου, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στο σχολείο.

Σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Λυκείου αναφέρει:

"Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του ΓΕ.Λ Λιμένα Θάσου σας ενημερώνουμε ότι: Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ: 10414/ 1-11-2020 Απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Καβάλας αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων Γ Οικονομίας και Γ1 Ιστορίας του ΓΕΛ Λιμένα Θάσου του Δήμου Θάσου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, λόγω κρούσματος κορονοϊού SARS-CoV-2 (COVID-19), για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών, μετά την τελευταία επαφή του επιβεβαιωμένου κρούσματος με τους μαθητές του (26/10/2020), δηλαδή έως και τις 8 Νοεμβρίου 2020.

Οι μαθητές/τριες που τίθενται σε καραντίνα θα παρακολουθούν καθημερινά τα μαθήματα με σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση σύμφωνα με το πρόγραμμα του σχολείου. Οι υπόλοιποι μαθητές της Γ’ Τάξης και των άλλων τάξεων προσέρχονται κανονικά στο σχολείο τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του covid – 19 σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που τηρείται αυστηρά στο σχολείο μας".

Η Διευθύντρια                                                                                                        Αρετή Κώτση

Περισσότερα σε Ειδήσεις