Νέα, σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα στο Κ.Υ. Πρίνου

Παρελήφθη και εγκαταστάθηκε στο Κ.Υ. ΠΡΙΝΟΥ ΘΑΣΟΥ η νέα, σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος σημειώνει σχετικά:

Παρελήφθη και εγκαταστάθηκε στο Κ.Υ. ΠΡΙΝΟΥ-ΘΑΣΟΥ νέα, ολοκαίνουργη και σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα με ευθύνη της 4ης Υ.ΠΕ. από πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας-Θράκης.

Ταυτόχρονα έγινε διορισμός δεύτερου παιδιάτρου Ιατρού, που είχαμε απόλυτη ανάγκη, από μετατροπή Οργανικής θέσης Γενικού Γιατρού.

Αναμένεται η συνέχιση της στελέχωσης του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ με το αναγκαίο προσωπικό με ευθύνη της 4ης Υ.ΠΕ.

Βρισκόμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε την ολοκλήρωση της μελέτης για την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ και την ένταξη σε ανάλογο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης με συνολικό προϋπολογισμό 307.000 ευρό.

Η μελέτη περιλαμβάνει σοβαρές παρεμβάσεις στην κτιριακή δομή όπως φωτοβολταϊκό σύστημα, αντλία θερμότητας, τοιχωματικές θερμομονώσεις, αντικατάσταση κουφωμάτων,ηλιακά πάνελ, φωτισμό Led σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κ.λ.π.

Η μελέτη ολοκληρώθηκε και υπεβλήθη στην Τεχνική Υπηρεσία της 4ης Υ.ΠΕ. και αναμένεται η τελική έγκριση αναγκαιότητας από το Υπουργείο.

Όλη η διαδικασία ξεκίνησε με ενέργειες στελεχών του Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ και με τη στήριξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκου Δέμπα ,της επιχειρηματίας κ. Δ. Κοθάλη και το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Χρ. Μέτιου.

Πολύτιμες υπήρξαν οι βοήθειες του Δημάρχου Θάσου κ. Ελ.Κυριακίδη, του πρώην Δημάρχου κ.Ελ. Μερέση ,του αντιδημάρχου κ.Στ. Τσολάκη και βέβαια της Διοίκησης και των Τεχνικών Υπηρεσιών της 4ης Υ.ΠΕ.

 

Πηγή: kavalawebnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις