Πρόγραμμα «Άθληση για όλους» στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών - Προσλήψεις 4 γυμναστών

Ύστερα από μακροχρόνια παραίτηση και αδιαφορία που έδειξαν οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Μαρωνείας–Σαπών στη διεκδίκηση και υλοποίηση προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους”, και μετά από την περίοδο 2009–2010 που ήταν η τελευταία χρονιά υλοποίησης ανάλογων προγραμμάτων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Μαρωνείας–Σαπών (Κ.Ε.ΑΜΑ.Σ.) διεκδίκησε και εντάχθηκε στον προγραμματισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την περίοδο 2020–2021.

Συγκεκριμένα, με την πανελλαδική απόφαση έγκρισης κατανομής θέσεων για την πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, στην Κ.Ε.ΜΑ.Σ. εγκρίθηκαν τέσσερις θέσεις γυμναστών με διάρκεια σύμβασης οκτώ μηνών.

Συνολικά θα υλοποιηθούν έντεκα προγράμματα, αεροβικής γυμναστικής, αθλητικών δραστηριοτήτων παιγνιώδους μορφής, βελτίωσης της κιναίσθησης και ενόργανης γυμναστικής: τέσσερα για ενηλίκους, τρία για εφήβους, ένα προσχολικής και τρία παιδικής ηλικίας.

«Ύστερα από μακροχρόνια παραίτηση και αδιαφορία που έδειξαν οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών η τωρινή διοίκηση προχωρά στην διεκδίκηση και υλοποίηση προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, μετά από την περίοδο 2009–2010 που ήταν η τελευταία χρονιά υλοποίησης ανάλογων προγραμμάτων» σημειώνεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις