Πολλαπλές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών

Διαχρονικά δομικά προβλήματα της ύδρευσης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών κλήθηκε να επιλύσει άμεσα και αποτελεσματικά η Δημοτική Αρχή ύστερα από πολλαπλές βλάβες που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες σε αρκετούς οικισμούς.

Όπως σημειώνει η Δημοτική Αρχή, οι βλάβες «είναι αποτέλεσμα της απουσίας συντηρήσεων και αδιαφορίας των προηγούμενων ετών και ο Δήμος δίνει ακατάπαυστη την μάχη ενάντια στα προβλήματα που κληρονόμησε και η οποία θα είναι νικηφόρα προς όφελος των δημοτών».

«Με αυτοθυσία και στοχευμένες παρεμβάσεις έγιναν αποκαταστάσεις των κάτωθι προβλημάτων όπου εμφανίσθηκαν σε σημεία του Δήμου.

Βλάβες του κεντρικού δικτύου στην Αρίσβη, των διακοπτών στάθμης κάτω δικτύου υδροδότησης στα Πετρωτά, στο κεντρικό δίκτυο του μόνιμου οικισμού παλιννοστούντων ομογενών και στο παράπλευρο δίκτυο των Σαπών, αποκατάσταση υδροδότησης της Μαρώνειας, αλλαγή του αντλητικού μηχανήματος στη Βένα ενίσχυση της δεξαμενής νερού στη Νέα Σάντα, απομόνωση των φίλτρων νερού στα Κασσιτερά και εξοπλισμός της ανενεργής γεώτρησης στην Εργάνη», αναφέρει αναλυτικά η Δημοτική Αρχή Μαρώνειας – Σαπών.

 

Πηγή: fonirodopis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις