Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από τον Δήμο στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Σε συνέχεια της δωρεάς προηγμένου μηχανήματος ανίχνευσης covid-19 προς το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής (αξίας 60.000 €), ο Δήμος Κομοτηνής, συνδράμοντας το νοσοκομείο έτι περαιτέρω στη μάχη έναντι του κορονοϊού, παρέδωσε επιπλέον ιατρικό εξοπλισμό (αξίας 52.500 €) και συγκεκριμένα:

  • ένα monitor βυσματούμενου τύπου για την παρακολούθηση ζωτικών οργάνων παραμέτρων σε ασθενείς όλων των ηλικιών
  • δύο αναπνευστήρες εντατικής θεραπείας
  • οκτώ ογκομετρικές αντλίες

Και η νέα δωρεά, όπως και η προηγούμενη, αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πολιτειάδη παρέδωσαν τα υλικά στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μάγδα Γιαμουστάρη. Παρών στην παράδοση, ήταν και ο εκπρόσωπος της εταιρείας που προμήθευσε τον εξοπλισμό, Κωνσταντίνος Μούσιος.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης δήλωσε: «Ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής παραδίδω σήμερα τον συγκεκριμένο εξοπλισμό αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμος Κομοτηνής στέκεται αρωγός στον καθημερινό αγώνα που δίνει το προσωπικό και η διοίκηση του Νοσοκομείου στην πολύμηνη δοκιμασία των υγειονομικών και των πολιτών, σεβόμενος και τον μητροπολιτικό του ρόλο στο νομό Ροδόπης. Στη μάχη κατά της νόσου COVID-19 η Τοπική Αυτοδιοίκηση δηλώνει το “παρών” όχι με δηλώσεις κι ευχολόγια, αλλά με πράξεις, γιατί όπως σε κάθε δοκιμασία, έτσι και σ’ αυτή, θέλουμε στο προσκλητήριο ζωής να είμαστε όλοι παρόντες».

 

Πηγή: inkomotini.news

Περισσότερα σε Ειδήσεις