Απολύμανση και μαζικά τεστ κορονοϊού στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Τη διενέργεια απολύμανσης αλλά και μαζικών τεστ ανίχνευσης του κορoνοϊού στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ύστερα από το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε σε εκπαιδευόμενο συνοριοφύλακα, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Ένα νέο κρούσμα κορονοϊού (Covid-19) εντοπίστηκε στην περιοχή της Ροδόπης και συγκεκριμένα σε νεαρό εκπαιδευόμενο Συνοριοφύλακα, που μεταξύ άλλων εκπαιδεύεται και στεγάζεται αυτό το διάστημα στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Κατόπιν επικοινωνίας και σε συνεργασία με τον δκτή της σχολής η ΠΑΜΘ ΠΕ Ροδόπης μεριμνά και προλαμβάνει, προσφέροντας συνεργείο καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων της Σχολής για προληπτικούς λόγους και λόγους διασφάλισης της υγιεινής προστασίας. Τα μέτρα ασφαλείας είναι απαραίτητο να τηρούνται κατά αποκλειστικότητα και ευλαβικά για την ασφάλεια όλων.

Κατόπιν επικοινωνίας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τη Διεύθυνση Υγείας ΠΑΜΘ ΠΕ Ροδόπης και τον ΕΟΔΥ, έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται τεστ ανίχνευσης του ιού σε όλους, για να εκτιμηθεί η κατάσταση».

 

Πηγή: fonirodopis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις