Ραδιοφωνική εκπομπή στην τουρκική γλώσσα από το ΚΕΘΕΑ “Κιβωτός”

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Ροδόπης «Ορφέας», συνδιοργανώνουν Ραδιοφωνική ενημερωτική συζήτηση για τις εξαρτήσεις, στην τουρκική γλώσσα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στην Κομοτηνή στις 17.00 – 20.00.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο κ. Χαλήλ Μουσταφά, δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου, που θα αναφερθεί στη νομοθετική προσέγγιση και στα δικαιώματα του εξαρτημένου ατόμου καθώς και στο ρόλο της κοινωνίας.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Νομού Ροδόπης, Çınar FM, City FM, Joy FM. Επίσης, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από θέματα της εξάρτησης, τον ρόλο της οικογένειας αλλά και για τις σχετικές υπηρεσίες της περιοχής που υποστηρίζουν άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με εξαρτητικές συμπεριφορές.

Ακόμη, το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γενισέας, και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης “Πήγασος”, συνδιοργανώνουν ποδηλατοπορεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στην Γενισέα Ξάνθης. Συγκεκριμένα, η δράση θα αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους. Η έναρξη της ποδηλατοπορείας θα γίνει στις 11 π.μ. Στόχος των διοργανωτών είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και κυρίως η προαγωγή θετικών προτύπων ζωής, κόντρα στην ζωή με εξαρτήσεις. Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

 

Πηγή: inkomotini.news

Περισσότερα σε Ειδήσεις