Δωρεά της ΔΕΜΠ Κομοτηνής στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

Αναπηρικά αμαξίδια, στολές καθαριστριών, γάντια μιας χρήσης και μάσκες παρέδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΜΠ στη Διοικήτρια του Νοσοκομείου.

Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής στα πλαίσια του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί όλα αυτά τα έτη, δώρισε την Τρίτη 17 Μαρτίου τέσσερα (4) αναπηρικά αμαξίδια και δεκαπέντε (15) στολές καθαριστριών προς το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής αναγνωρίζοντας τον τιτάνιο αγώνα που επί καθημερινής βάσεως δίδουν οι γιατροί και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου προς ίαση των ασθενών. Επίσης, δώρισε γάντια μιας χρήσης και μάσκες για κάλυψη αναγκών πρόληψης και καταπολέμησης κατά του κορονοϊού.

«Θεωρώντας ότι συμβάλλουμε στην κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών του Νοσοκομείου, ευχόμαστε ως Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής ταχεία ανάρρωση στους νοσηλεύοντες ασθενείς, δύναμη και κουράγιο σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου της πόλης μας», δήλωσε σχετικά ο Σελήμ Ισά.

 

Πηγή: fonirodopis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις