Γιάννης Γκαράνης: «Θα νικήσουμε ξανά, για τις επόμενες γενιές»

«Οφείλουμε και εμείς, οι απόγονοι των ηρώων της εθνικής παλιγγενεσίας, με φρόνημα υψηλό και ηθικό ακμαίο, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», σημειώνει ο Δήμαρχος Κομοτηνής στο μήνυμα του για την 25η Μαρτίου.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Κομοτηνής:

«199η επέτειος σήμερα του απελευθερωτικού αγώνα του 1821, και συνάμα εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Και οφείλουμε και εμείς, οι απόγονοι των ηρώων της εθνικής παλιγγενεσίας, με φρόνημα υψηλό και ηθικό ακμαίο, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και η Θράκη μας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαι βέβαιος πως όλοι και όλες έχουμε επίγνωση των καταστάσεων.

Είμαι σίγουρος πως όλοι και όλες στοιχιζόμαστε στον κοινό στόχο της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, της εθνικής κυριαρχίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης. Μένουμε σπίτι σήμερα, όμως παραμένουμε υπερήφανοι· για τους ήρωες του ’21 αλλά και για τους σημερινούς, στα σύνορα και στα νοσοκομεία. Και αποφασισμένοι να ανέβουμε την ανηφόρα, ενωμένοι, και με το βλέμμα στις επόμενες γενιές – για αυτές οφείλουμε με πίστη και σθένος να νικήσουμε ξανά. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες, στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες».

 

Πηγή: fonirodopis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις