Βρέθηκε ο άνδρας που κλώτσησε σκύλο έξω από καφέ στην Κομοτηνή

αδέσποτο

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας, ο οποίος αργά το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου κλώτσησε ένα αδέσποτο σκυλί το οποίο ξάπλωνε αμέριμνο έξω από γνωστό καφέ – μπαρ στο κέντρο της Κομοτηνής.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση του βίντεο από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κομοτηνής Παναγιώτης Γκουδουσίδης, εντοπίζοντας τον δράστη και επιβάλλοντας του διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός του διοικητικού προστίμου, ο δράστης θα οδηγηθεί και ενώπιον της Δικαιοσύνης καθώς ασκήθηκε εναντίον του και ποινική δίωξη.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης μιλώντας στη «Φωνή της Ροδόπης» ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές για την άμεση κινητοποίηση τους δηλώνοντας πως από δω και πέρα η Φιλοζωική Κομοτηνής δεν πρόκειται να αφήσει καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου να μένει ατιμώρητη.

Παράλληλα, όπως μας δήλωσε, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής οδηγώντας στον θάνατο τρία αδέσποτα σκυλιά βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και για αυτή την υπόθεση.

 

Πηγή: fonirodopis.gr