Ο δήμος Ιάσμου μετέφερε τα ταμειακά διαθέσιμα στην Εθνική τράπεζα

Την Τρίτη 18 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταφοράς ταμειακών διαθέσιμων του Δήμου Ιάσμου και των Νομικών Προσώπων του στην Εθνική Τράπεζα.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν σε δήλωση του ανέφερε ότι «ο Δήμος Ιάσμου στηρίζει έμπρακτα της παρουσίας και λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Ίασμο, εμπιστευόμενος το νέο ανθρώπινο δυναμικό του» κι ότι «Τα λεφτά του δήμου Ιάσμου δεν είναι πια σε εκείνη την τράπεζα που παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής και ουδετερότητας των τραπεζών στις εκλογές».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Ιάσμου, ο κος Κυριάκος Χατζηθεοδώρου έκανε την εξής δήλωση:

«Καλωσορίζουμε τη συνεργασία του Δήμου Ιάσμου με το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ιάσμου. Ευχαριστούμε για την έμπρακτη υποστήριξη της φυσικής μας παρουσίας στην περιοχή και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τους πολίτες και επιχειρηματίες με ποιοτική εξυπηρέτηση και αναπτυξιακή ορμή. Στόχος μας είναι η στήριξη της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας του τόπου μέσω ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων επιδότησης και δανειοδότησης, η διευκόλυνση της οικονομικής δραστηριότητας και της παραμονής των νέων στην περιοχή μέσω νέων δανειοδοτήσεων για αγορά κατοικίας, η ενίσχυση των ευπαθών ομάδων μέσω κοινωνικών προγραμμάτων και επιδομάτων, και όχι μόνο».

 

Πηγή: xanthinet.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις