Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο έξω απ’ την Κομοτηνή

Στο πένθος βυθίστηκε το χωριό Θυρέα Διδυμοτείχου, αφού ένας 42χρονος έχασε την ζωή του το απόγευμα σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω απ΄την Κομοτηνή, στον δρόμο προς την Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με ένα ακόμη άτομο, ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να βρει τραγικό θάνατο και ο συνεπιβάτης του ενώ αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, τελικά φαίνεται ότι είχε… άγιο, αφού αν και το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα σιδερικών, βγήκε απ’ το δυστύχημα χωρίς κάτι το ανησυχητικό. Μάλιστα κατάγεται και αυτός από άλλο χωριό της περιοχής του Διδυμοτείχου.

Οι συγχωριανοί του άτυχου νέου στο μικρό χωριό έξω απ΄το Διδυμότειχο, όπου αύριο αναμένεται να γίνει η κηδεία του, “πάγωσαν” και είναι σοκαρισμένοι στο άκουσμα του χαμού του 42χρονου συντοπίτη τους, μη μπορώντας να το πιστέψουν πως “έφυγε” έτσι ξαφνικά. Όπως μάλιστα λένε, για την οικογένεια του είναι το δεύτερο το τραγικό χτύπημα της μοίρας, αφού και ο πατέρας του έχασε επίσης την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και μάλιστα στην ίδια περίπου ηλικία.

 

Πηγή: evros-news.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις