Ευχαριστήρια επιστολή από τον Ιταλικό δήμο Ρομάνο στον δήμαρχο του Ιάσμου

Επιστολή – ευχαριστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απέστειλε ο Δήμαρχος Σεμπάστιαν Νίκολι του Ιταλικού Δήμου Ρομάνο της Λομβαρδίας. Ασφαλώς και αναφέρεται στην έμπρακτη συμπαράσταση των δημοτών και του Δημάρχου Ιάσμου, ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η επιστολή Νίκολι στον Οντέρ Μουμίν :

«Φίλτατε φίλε Οντέρ Μουμίν, Δήμαρχε του Δήμου Ιάσμου στην Ελλάδα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Συγγνώμη που σου απαντώ καθυστερημένα αλλά η αναγκαιότητα με κράτησε απασχολημένο.

Εσύ αγαπητέ Δήμαρχε μαζί με τον Δήμο σου κάνατε μία υπέροχη πράξη.

Όταν έφτασε αυτός ο μεγάλος σάκος στο γραφείο μου προερχόμενος από Ελλάδα δεν ήξερα τι να σκεφτώ.

Αναρωτιόμουν τι υπήρχε μέσα. Όταν το άνοιξα και διάβασα το γράμμα έκλαψα γιατί κατάλαβα τι σημαίνει το συναίσθημα της αδελφοσύνης μεταξύ των ανθρώπων και των λαών.

Οι έγχρωμες μάσκες που μας στείλατε αυτή την στιγμή χρησιμοποιούνται από τα παιδιά που κάνουνε καλοκαιρινές δραστηριότητες . Περιφέρονται σε όλη την πόλη μας με τις μάσκες που μας έχετε δωρίσει σαν ένα δείγμα της γενναιοδωρίας σας.

Έχω δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα μας στο facebook με ημερομηνία 3 Ιουλίου 2020 το γράμμα σας και δέχτηκα πάρα πολλές ευχαριστίες από τους κατοίκους του Romano.

Ελπίζω να μπορέσουμε σύντομα να συναντηθούμε, να μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε και να μπορέσω να εκφράσω σε σένα και στον Δήμο σου ακόμα μία φορά ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εις το επανιδείν»

Sebastian Nicoli

Δήμαρχος Comune di Romano di Lombardia.

 

Πηγή: thrakikiagora.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις