Επιστολή Ο. Μουμίν προς Υπουργό Εσωτερικών: Aλλάξτε τα πληθυσμιακά κριτήρια στο “Αντώνης Τρίτσης”

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, στην επιστολή που έστειλε την Παρασκευή 17 Ιουλίου προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, έκανε έκκληση για άρση του πληθυσμιακού κριτηρίου στο «Αντώνης Τρίτσης», ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί ο Δήμος Ιάσμου από το πρόγραμμα σε Υποδομές Ύδρευσης.

«Στα πλαίσια του προγράμματος ”Αντώνης Τρίτσης” υπάρχει πρόσκληση που αφορά σε υποδομές Ύδρευσης στην οποία επιλέξιμη είναι μεταξύ άλλων και η προμήθεια ψηφιακών υδρομέτρων για οικισμούς με πληθυσμό άνω των 20.000 κατοίκων. Το πληθυσμιακό αυτό κριτήριο αποκλείει τον Δήμο μας (και πλήθος άλλων) από την υποβολή πρότασης στη συγκεκριμένη πρόσκληση, αν και η αντικατάσταση των υδρομέτρων με ψηφιακά αποτελεί μέρος του σχεδιασμού μας.

Επειδή το κόστος της αντικατάστασης με ίδια οικονομικά μέσα είναι απαγορευτικό για τις δυνατότητες του Δήμου μας, παρακαλούμε για τις ενέργειές σας ώστε να αρθεί το ανωτέρω πληθυσμιακό κριτήριο», αναφέρει αναλυτικά στην επιστολή του ο Οντέρ Μουμίν.

 

Πηγή: maronnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις