Δωρεά στο Μειονοτικό Σχολείο Οργάνης από το Δ’ Σώμα Στρατού

Δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τρεις ντουλάπες, δύο προτζέκτορες και άλλα απαραίτητα υλικά, προσέφερε στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Οργάνης, το Δ’ Σώμα Στρατού.

"Ο Ελληνικός Στρατός δεν ξεχνά τον ορεινό όγκο. Μας στήριζε, μας στηρίζει, και θα μας στηρίζει", σημειώνει ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αχμέτ Αρναούτ, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, χωρίς ωστόσο να παραλείπει να υπογραμμίσει "τη στήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης αλλά και της Δευτεροβάθμιας". Άλλωστε, όπως επισημαίνει, "οι ανάγκες δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά σιγά-σιγά τις καλύπτουμε".

Φέτος, στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο της Οργάνης και στο ολοήμερο πρόγραμμά του, φοιτούν 29 μαθητές.

Το Δ’ Σώμα Στρατού διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των ορεσίβιων κατοίκων της Θράκης, υλοποιώντας δράσεις και εκτελώντας εργασίες που αφορούν στην υγεία, στην παιδεία, στις υποδομές. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα κλιμάκια στρατιωτικών ιατρών διενεργούν δωρεάν εξετάσεις του πληθυσμού (τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων), το μηχανικό του στρατού πραγματοποιεί έργα οδοποιίας κ.ά., στρατιωτικό προσωπικό συντηρεί τις σχολικές μονάδες, ενώ οι συχνές δωρεές υλικοτεχνικού υλικού στα σχολεία υποστηρίζουν καθοριστικά την ποιότητα της εκπαίδευσης.

 

Πηγή: inkomotini.news

Περισσότερα σε Ειδήσεις