Δ.Χαρίτου: Στήριξη στο θέμα της υποστελέχωσης του Δήμου Αρριανών

Τα σοβαρά προβλήματα της υποστελέχωσης του Δήμου Αρριανών, ιδιαίτερα της έλλειψης μηχανικών για τη στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας, συζήτησαν ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου, με τον δήμαρχο Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, σε συνάντηση που έγινε στο δημαρχείο της Φιλύρας, παρουσία και του δημοτικού συμβούλου και συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Αρριανών, Οσκάν Γιουσούφ.

Όπως σημείωσε ο κ. Χαρίτου: "από τη συζήτηση αναδείχθηκε η αδυναμία του Δήμου να υλοποιήσει έργα και να αξιοποιήσει χρηματοδοτικά εργαλεία, λόγω της υποστελέχωσης, καθώς και η ανάγκη να δοθεί παράταση στη συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής. Ο δήμαρχος Αρριανών αναγνώρισε την πολύ σημαντική συμβολή του Φιλόδημου, ως ένα εύχρηστο και αποδοτικό χρηματοδοτικό εργαλείο που είχε καθιερώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο κάλυψε συγκεκριμένες ανάγκες του Δήμου, ιδιαίτερα στην αναβάθμιση των παιδικών χαρών, ενώ έργα όπως ο εξοπλισμός κλειστού γυμναστηρίου Δοκού, η τοποθέτηση υδρομέτρων σε οικισμούς και το τοπικό χωρικό σχέδιο, παραμένουν μετέωρα".

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την ενημέρωση και τον διαβεβαίωσε ότι θα έχει τη στήριξή του για τις άμεσες ανάγκες υποστελέχωσης του Δήμου αλλά και για τα έργα που διεκδικεί να εντάξει σε χρηματοδοτικά εργαλεία και θα ανακουφίσουν τις ανάγκες των δημοτών. Ακόμη, ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή και τους δημοτικούς υπαλλήλους για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Πηγή: inkomotini.news

Περισσότερα σε Ειδήσεις