Αυτοκίνητο διακινητών τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από καταδίωξη από την Αστυνομία

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε άγνωστο αριθμό μεταναστών. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή της Τούζλας του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, με τον οδηγό του οχήματος να κάνει στην άκρη όταν διαπίστωσε ότι είχε πάρει φωτιά η μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ προηγήθηκε καταδίωξη από την Αστυνομία.

Διακινητής και μετανάστες εγκατέλειψαν αμέσως το όχημα και διέφυγαν στα γύρω χωράφια, με την Αστυνομία να έχει «στήσει» επιχείρηση για τη σύλληψή τους, ενώ από τη φωτιά στο όχημα δεν έγινε γνωστό αν τραυματίστηκε κάποιος εκ των επιβαινόντων.

Πάντως το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα και με μαρτυρίες κατοίκων χωριών του Δήμου Παγγαίου τα οποία βρίσκονται κοντά στην Εγνατία Οδό, έχουν αυξηθεί οι μεταναστευτικές ροές και -αναλόγως- και οι καταδιώξεις διακινητών μεταναστών από τις Αστυνομικές Αρχές, ενώ αρκετοί αναφέρουν ότι οι μετανάστες οδεύουν με τα πόδια είτε από την Εγνατία είτε από επαρχιακούς δρόμους, ακόμη και μέσα από τα χωριά, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις