Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 26χρονος ποδοσφαιριστής

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν ο δήμος Παγγαίου και οι ποδοσφαιρικές κοινότητες σε Καβάλα και Ροδόπη για τον θάνατο του μόλις 26χρονου ποδοσφαιριστή Μάνου Καζαντζόγλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη κι ενώ είχε μεταβεί σε ορεινή περιοχή για άθληση, μια σχεδόν καθημερινή του συνήθεια το τελευταίο διάστημα λόγω της καραντίνας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο άτυχος παίκτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 753 μέτρων στη βόρεια πλευρά του Παγγαίου Όρους. Διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καβάλας, ωστόσο είχε ήδη εκπνεύσει.

Ο Μάνος Καζαντζόγλου είχε καταγωγή από το Παλαιοχώρι και τη Νικήσιανη Καβάλας, δύο γειτονικά χωριά στη βόρεια πλευρά του δήμου Παγγαίου, και ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Αγωνίστηκε στον ΑΣ Παγγαίο, αλλά και τρία χρόνια στον σύλλογο της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας.

Τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε στην Κομοτηνή, όπου ήταν φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όπου είχε αναλάβει και χρέη προπονητή σε Τμήμα της Ακαδημίας.

Την εφετινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου.

 

Πηγή: dete.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις