Δήμος Νέστου: Διανομή τροφίμων από την «ΕΥνεστία»

Ο Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών διαβίωσης σε δικαιούχους του κοινωνικού προγράμματος από την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 έως και την Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 και ώρες από τις 08.30 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Νέστου, για τους δικαιούχους της δημοτικής κοινότητας Χρυσούπολης ενώ για τους διαμένοντες στις τοπικές κοινότητες θα πραγματοποιηθεί κατ' οίκον η διανομή προκειμένου να αποφευχθεί η μαζική μετακίνηση των ωφελουμένων.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προς αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου για την ακριβή ημέρα και ώρα κατά την οποία θα υλοποιηθεί η δράση προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει και οι ίδιοι να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια όλων (υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων).

Οι δικαιούχοι που θα μετακινηθούν θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την βεβαίωση μετακίνησης και να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα. Επίσης να τηρούν τα μέτρα προστασίας από το Covid-19 (αποστάσεις, μάσκα).

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση, χωρίς να απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής.

Περισσότερα σε Ειδήσεις