Επίδοξος... δολοφόνος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και συνελήφθη

Ένας αλλοδαπός επιχείρησε να σκοτώσει συμπατριώτη του με τον οποίο είχε διαφορές στην Καβάλα, στις 8-6-2020, αλλά κατά την διαφυγή του παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό και συνελήφθη τραυματισμένος.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας μέσα σε μια κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Ξεριά του Νέστου, όπου εργάζονταν δράστης και θύμα. Κατά την διάρκεια έντονου καυγά, ο 36χρονος δράστης άρπαξε ένα μεταλλικό εργαλείο και χτύπησε με αυτό στο πρόσωπο τον 33χρονο ομοεθνή του τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια και προσπάθησε να διαφύγει.

Ωστόσο την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει την Εγνατία Οδό, βρέθηκε στις ρόδες ενός επερχόμενου Ι.Χ. φορτηγού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου είχε ήδη μεταφερθεί το θύμα.

Εκεί αποκαλύφθηκε τι είχε προηγηθεί και ο 36χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νοσηλεύεται φρουρούμενος ώσπου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ το εργαλείο που χρησιμοποίησε βρέθηκε και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Πηγή: typosthes.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις