Το Γενικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Μ. Λαζαρίδης

Το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Αρχικά, συναντήθηκε με το διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Ντ. Κλειτσιώτη και Αχ. Γερόπουλο αντίστοιχα, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας του κατά την περίοδο της πανδημίας και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολούθως, συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους, εκφράζοντάς τους τις θερμές ευχαριστίες του για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επέφερε η υγειονομική κρίση.

Ο κ. Λαζαρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την περαιτέρω βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ύστερα από τις πρωτοβουλίες που έλαβε η Κυβέρνηση, σε συνεργασία και με τον ιδιωτικό τομέα.

Υπενθύμισε ότι οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) από τις 557 έφτασαν στις 950 και στόχος είναι να γίνουν 1.200 έως το τέλος του έτους.

Επίσης, τόνισε εκ νέου ότι έχουν γίνει 6.818 προσλήψεις νοσηλευτών και γιατρών, έχουν δρομολογηθεί 2.500 επιπλέον μόνιμες θέσεις εργασίας, ενώ έμφαση έδωσε και στο νέο σύστημα διαχείρισης προμηθειών το οποίο συμβάλλει στην ενίσχυση των νοσοκομείων της χώρας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και επιπλέον εφόδια.

Δελτίο Τύπου

Περισσότερα σε Ειδήσεις