Συνωστισμός και μία σύλληψη στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα

Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 31 Ιουλίου – Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα.

Διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία στον προσωρινά υπεύθυνο διοργανωτή της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, με την κατηγορία της παράβασης των μέτρων του ποινικού κώδικα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 31 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης του Δήμου Καβάλας και η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα.

Η Αστυνομία σύμφωνα με το ΑΠΕ, κινήθηκε αυτεπάγγελτα και συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο για τη διοργάνωση της συναυλίας, καθώς στο χώρο του θεάτρου δεν τηρήθηκε κανένα από τα μέτρα που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού .

Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δε φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.

 

Πηγή: proininews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις