Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε ο αγνοούμενος Κώστας Δασκάλου

Τα ίχνη του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου, είχαν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου από την Καβάλα, ο οποίος βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρός σε πηγάδι. Tο απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του πτώματος στο πηγάδι που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο στην περιοχή του Περιγιαλίου.

Η σορός του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου ο οποίος αγνοούνταν από τις 24 Νοεμβρίου 2020 αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θράκης, Νίκο Κιφνίδη, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού του άτυχου 40χρονου «έδειξαν» ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν βρέθηκαν εκδορές, κακώσεις και κατάγματα, αλλά ο θάνατος επήλθε από πνιγμό στο νερό ύψους ενάμισι μέτρου του πηγαδιού στο οποίο βρέθηκε ο Κώστας Δασκάλου.

Μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι όταν έπεσε στο πηγάδι ήταν ζωντανός, ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν δύο σύριγγες ινσουλίνης.

Το πηγάδι στο οποίο βρέθηκε έχει βάθος 10-12 μέτρα και έχει νερό, βρίσκεται δε σε απομακρυσμένη περιοχή του Περιγιαλίου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις