Επεκτείνεται η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου στην Καβάλα

Επεκτείνεται η λειτουργία του Κολυμβητηρίου από την Τρίτη 16/3.

Ο Δήμος Καβάλας με βάση την νεότερη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (14/03/2021) ενημερώνει τους Δημότες για την λειτουργεία του κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου για συγκεκριμένες ομάδες πολιτών.

 Η χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου γίνεται με τους περιορισμούς χωρητικότητας (Έως 4 άτομα ανά διαδρομή ή 32 άτομα συνολικά) και συστήνεται η ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:

  •  αθλητές προολυμπιακής προετοιμασίας
  • αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των σωματείων ηλικίας 15 ετών και άνω
  • αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master
  • ομάδες υδατοσφαίρισης ή καλλιτεχνικής κολύμβησης
  • αθλητές τρίαθλου και μοντέρνου πένταθλου.
  • οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών

 Λειτουργία και χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου για θεραπευτική άσκηση, από αθλούμενους καθώς και από τους συνοδούς τους, εφόσον:

- έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και

 -προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.

 Η χρήση των κολυμβητηρίων για θεραπευτική κολύμβηση γίνεται με ραντεβού και έως τρεις φορές την εβδομάδα από μία ώρα, εκτός αν πρόκειται για ΑμεΑ ή έχει συνταγογραφηθεί μεγαλύτερη συχνότητα και διάρκεια. Στην περίπτωση της θεραπευτικής κολύμβησης από ΑμεΑ μπορεί να γίνεται και χρήση αποδυτηρίων.

Προϋπόθεση χρήσης των κολυμβητηρίων από αθλητές και υποψηφίους σχολών, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου για COVID-19, από διαπιστευμένα εργαστήρια ή τον ΕΟΔΥ.

 Λεπτομέρειες για την κάθε κατηγορία αθλητών/αθλουμένων σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α: https://gga.gov.gr/.../article/278-covid/2981-covid19-sports

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Καβάλας

Πληροφορίες: Κλειστό κολυμβητήριο

Τηλέφωνο: 2510 831604

Περισσότερα σε Ειδήσεις