Δράση για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), η MANTILITY και η Μεταξουργία ΤΣΙΑΚΙΡΗ, με τη βοήθεια συνεργατών τους, υλοποιούν μια δράση για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός σχεδίου δράσεων για τη γυναίκα με τίτλο «woMANTILITY», δημιουργήθηκε ένα νέο μεταξωτό μαντίλι αφιερωμένο στο μισό του κόσμου. Το μαντίλι έχει τίτλο «Η Άνθρωπος», με αναφορά στο ομώνυμο ποίημα της ποιήτριας Ζωής Καρέλλη, είναι από 100% μετάξι από το Σουφλί, διάστασης 70x70cm και η τιμή του ανέρχεται στα 100 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα πρώτα δεκαπέντε (15) μεταξωτά μαντίλια θα διατεθούν για τις ανάγκες των δράσεων υποστήριξης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί το Κέντρο.

Παράλληλα, θα διατεθούν και σαράντα πέντε (45) συλλεκτικές αφίσες με τρία έργα της εικονογράφου «Rima Lyma». Η τιμή της κάθε αφίσας είναι στα 10 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν επίσης στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας.

Οι παραγγελίες γίνονται είτε μέσω του website www.mantility.com είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο +30 2510 230192.

Οι ανωτέρω δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας και την κα Στέλλα Αργυρίου-Ψυχολόγο, ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας βρίσκεται στην οδό Κ. Παλαιολόγου 9 (κτίριο πρώην ΠΙΚΠΑ).

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2513500190, 2513500441

Τα φύλα δεν έχουν μόνο γιορτές και επετειακές ημέρες αλλά κυρίως ζωή. Και η ζωή δυστυχώς δεν είναι αυτονόητη, ακόμη και σήμερα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις