Χρήστος Σπίρτζης και Κατερίνα Νοτοπούλου στο Δημαρχείο της Καβάλας

Mε τους τομεάρχες Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη και Κατερίνα Νοτοπούλου αντίστοιχα, τη βουλευτή Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και αντιπροσωπεία στελεχών του κόμματος Καβάλα συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Σπίρτζης ζήτησε να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση του δήμου, μετά την πρώτη φάση της υγειονομικής κρίσης, ενώ η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε στην ύφεση του τελευταίου χρονικού διαστήματος, ρωτώντας τον κ. Μουριάδη με ποιον τρόπο σκοπεύει να υπερκεράσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί για να αναπτυχθεί η πόλη και η ευρύτερη περιοχή.

 

Απαντώντας ο κ. Μουριάδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Καβάλας, κάνοντας σωστή διαχείριση, διέθεσε περίπου 120.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ για την κάλυψη των απωλειών που είχε από τις μειώσεις των ανταποδοτικών τελών, ενισχύθηκε εσχάτως από την πολιτεία με το ποσό των 600.000 ευρώ.

Αμφότεροι οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκαν στον Δήμαρχο Καβάλας ότι θα στηρίξουν κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία που θα αναλάβει τους επόμενους μήνες, τόσο πολιτικά όσο και με συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο Κοινοβούλιο.

 

Πηγή: kavalapost.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις