Δράσεις για «ποδηλατική συνείδηση» από τον ΑΟ Καβάλας

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη με τους εκπροσώπους του ποδηλατικού τμήματος ΑΟ Καβάλα, κκ Νίκο Συκούδη και Γιώργο Τσέλιο και το Δημοτικό σύμβουλο και μέλος του ποδηλατικού συλλόγου Γιάννη Προμούσα, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το σύλλογο αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, που έχουν σχέση με τη χρήση του ποδηλάτου στη Καβάλα και την ένταξη του στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ήταν μια παραγωγική συζήτηση όπου τα μέλη του συλλόγου κατέθεσαν γραπτές προτάσεις στο Δήμαρχο και του εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν ενεργά με το Δήμο, μέσω διαφόρων δράσεων, ώστε να δημιουργηθεί μια «ποδηλατική συνείδηση» στους συνδημότες μας και να γίνει πιο προσιτό και φιλικό το ποδήλατο στη πόλη της Καβάλας.

Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες δημιουργίας ποδηλατοδρόμων στη Καβάλα, ξεκινώντας αρχικά από το παραλιακό μέτωπο της πόλης. Ο Δήμαρχος ανέλυσε τα σχέδια του σχετικά με τη χρήση του ποδηλάτου στη πόλη και υπήρξε απόλυτη συμφωνία απόψεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πηγή: proininews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις