Γραμμή Πρίνου-Καβάλας : Από 15/06 η επανέναρξη των δρομολογίων

Σύσκεψη για το μείζον θέμα των δρομολογίων στην γραμμή Καβάλας - Πρίνου πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα εκδηλώσεων στον Λιμένα Θάσου. Στο τραπέζι ήταν έντονος ο προβληματισμός τόσο του Δημάρχου Θάσου κ.Κυριακίδη Λευτέρη όσο και του Αντιπεριφερειάρχη κ.Κωνσταντίνου Αντωνιάδη σχετικά με την μη έγκαιρη απόφαση έναρξης των δρομολογίων από το ΥΕΝ .

Ωστόσο και οι δύο σε τηλεοπτική τους συνέντευξη δήλωσαν επίσημα ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων την ερχόμενη Δευτέρα στις 15/06/20 όπου είναι η και η επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου. Επίσης τόνισαν ότι το υπουργείο αμέλησε να εξετάσει το παραπάνω θέμα της συγκεκριμένης πορθμειακής γραμμής και ότι τα δρομολόγια θα έπρεπε να είχαν αρχίσει ήδη, καθώς η Καβάλα και η Θάσος σχεδόν 2,5 μήνες με απευθείας συνδέσεις ήταν αποκομμένες. Ο αριθμός των δρομολογίων έως τώρα φαίνεται να είναι 3 ημερησίως, αλλά ακόμα δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις από τις ναυτιλιακές εταιρίες όσο αναφορά τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των ferry boat.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει και να μείνει ''ζωντανή'' η γραμμή καθ' όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

 

Πηγή: kavalaportnews9.wixsite.com

Περισσότερα σε Ειδήσεις