Θετικό στον κορονοϊό 10χρονο αγόρι από τη Σερβία

νοσοκομείο

Αγόρι ηλικίας 10 ετών υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Πριν την εγχείρηση του έγινε τεστ κορονοϊού. Το αποτέλεσμα πριν λίγο ήταν θετικό. Το παιδί δεν έχει κανένα σύμπτωμα, ενώ η μητέρα του που έκανε επίσης τεστ ήταν αρνητική. Εντός των προσεχών ωρών θα γίνει ένα ακόμη τεστ στο ίδιο παιδί.

Η οικογένεια βρίσκονταν στη Θάσο για διακοπές, ήρθε στο Νοσοκομείο επειδή το παιδί τους παραπονέθηκε για πόνους στην κοιλιά.

Ο διοικητής του Γενικό Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, υπογράμμισε πως η μετεγχειρητική πορεία του μικρού είναι πάρα πολύ καλή, ενώ συνοδεύεται από την μητέρα του και οι δυο βρίσκονται σε απομόνωση. Ο μικρός ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τρεις ακόμα μέρες και μετά το εξιτήριο θα επιστρέψει στη Θάσο όπου θα μεταφερθεί μαζί με την μητέρα του στο ξενοδοχείο καραντίνας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Ο κ. Κλειτσιώτης, υπογράμμισε ότι και οι δυο γονείς του 10χρονου είναι γιατροί και ειλικρινά έχουν αναστατωθεί, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να περάσουν αυτή την περιπέτεια κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Όπως σημείωσε, υπάρχει άριστη συνεργασία και επικοινωνία με την οικογένεια και εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα ότι όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα παιδάκι που παραμένει στη Θάσο μαζί με τον πατέρα του.

Πηγή: proininews.gr