Ιδρύεται στη Σαμοθράκη σχολείο δεύτερης ευκαιρίας

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ιδρύεται στην Σαμοθράκη, αφού η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αποδέχθηκε το αίτημα που είχε υποβάλλει η δημοτική αρχή του Νίκου Γαλατούμου.

Την ευχάριστη αυτή εξέλιξη έκανε γνωστή πριν από λίγο, ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Χρήστος Δερμεντζόπουλος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, όπου ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής δομής και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Μετά από μια επίμονη και συστηματική διεκδίκηση, έγινε δεκτό το αίτημα του Δήμου Σαμοθράκης για την ίδρυση Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο νησί της Σαμοθράκης. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα σε όσους κατοίκους του νησιού ενδιαφέρονται να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου, αποκτώντας τα αναγκαία προσόντα, να διεκδικήσουν μελλοντικά την όποια επαγγελματική αποκατάσταση τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως όπως και τον Γενικό Γραμματέα Κατάρτισης και Δια βίου Μάθησης Γιώργο Βούτσινο για τη συνεργασία και την ανταπόκριση στο αίτημα μας”.

 

Πηγή: evros-news.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις