Δωρεά εξοπλισμού της εταιρείας Pharmathen για το Λιμενικό Σαμοθράκης

pharmathen

Στο έργο καταπολέμησης του ιού αρκετοί στάθηκαν αντάξιοι και πρόσφεραν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό. Η εταιρεία Pharmathen χάρισε κατάλληλο εξοπλισμό στο Α’ Λιμενικό τμήμα της Σαμοθράκης.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΘΡΑΚΗΣ εκφράζει δημόσια τις ένθερμες ευχαριστίες της, στην εταιρεία Pharmathen, για την δωρεά χιλίων (1000) μασκών, τετρακοσίων (400) τεμαχίων αντισηπτικών των 400ml, εκατόν πενήντα (150)προστατευτικών ασπίδων προσώπου, πενήντα (50) ολόσωμων προστατευτικών στολών και δύο (02) ψηφιακών θερμομέτρων, για τις ανάγκες του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης.

“Θεωρούμε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης, μια υπηρεσία που προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία (φύλαξη θαλασσίων συνόρων της Πατρίδας μας, διακομιδές ασθενών κ.λ.π.).

Οι πράξεις αυτές πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας προς τους συναδέρφους μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Άρη Τσιτλαΐδη, Head of Planning της εταιρείας για την παράδοση των υλικών, που πραγματοποιήθηκε στο Λιμένα της Αλεξανδρούπολης.” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Πηγή: e-evros.gr