Έκκληση Δημάρχου για Καστανιές: «Μην πραγματοποιείτε συγκεντρώσεις»

«Οποιαδήποτε συγκέντρωση απαιτεί την προληπτική παρουσία της Αστυνομίας, ας μην πραγματοποιηθούν για να μην απασχολούνται με αυτές οι αστυνομικές δυνάμεις», αναφέρει ο Δήμαρχος Ορεστιάδας.

Τους απλούς πολίτες για την τεράστια συμπαράσταση και τη διάθεση για αποστολή τροφίμων αλλά και για την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων, ευχαριστεί ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Ωστόσο, ο ίδιος καλεί τους πολίτες να μην στέλνουν άλλα τρόφιμα καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί αρκετά αλλά και να μην πραγματοποιούνται πορείες στις Καστανιές για να μην απασχολούνται με αυτές οι αστυνομικές δυνάμεις.

Αναλυτικά, γράφει:

«Ευχαριστούμε όλους για την τεράστια συμπαράσταση και τη διάθεση για αποστολή τροφίμων. Ήδη έχουμε συγκεντρώσει αρκετά. Ας περιμένετε να σας ενημερώσουμε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Αν τυχόν κάποια βοήθεια ήδη έχει ετοιμαστεί, την παραδίδουμε στο χώρο του Τελωνείου Καστανεών και μεταφέρεται κατόπιν με στρατιωτικά οχήματα στα στελέχη των Ε.Δ. και του Ε.Σ.

Ευχαριστούμε όλους όσους οργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες συμπαράστασης. Επειδή όμως οποιαδήποτε συγκέντρωση απαιτεί την προληπτική παρουσία της Αστυνομίας, ας μην πραγματοποιηθούν για να μην απασχολούνται για αυτές αστυνομικές δυνάμεις».

 

Πηγή: fonirodopis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις