Κορονοϊός: Τουλάχιστον 50 συνοριοφύλακες θετικοί στον ιό

Θετικοί στον κορονοιό διαγνώσθηκαν 50 συνοριοφύλακες από τους 500 οι οποίοι θα περνούσαν εκπαίδευση στις σχολές της Κομοτηνής και του Διδυμότειχου.

Επισημαίνεται πως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των συνοροφυλάκων με covid-19 καθώς η διαδικασία των rapid tests συνεχίζεται στο Διδυμότειχο αλλά έχει ολοκληρωθεί στη σχολή της Κομοτηνής.

Σημειώνεται επίσης πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε αποφασιστεί να μπουν για εκπαίδευση στις σχολές της Κομοτηνής και του Διδυμοτείχου περίπου 500 συνοριοφύλακες.

Όμως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) γνωρίζοντας ότι οι εποχές είναι κρίσιμες και οι συγκεκριμένες περιοχές επιβαρυμένες ζήτησε να υποβληθούν σε τεστ όλοι οι εισαχθέντες καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος κάποιος να είχε κορονοϊό.

Έτσι, μετά από ασφυκτικές πιέσεις της ομοσπονδίας ξεκίνησαν τα rapid tests για να διαπιστωθεί σήμερα που βγήκαν τα αποτελέσματα ότι στην περίπτωση της Κομοτηνής βρέθηκαν συνολικά 41 άτομα θετικά ενώ στο Διδυμότειχο έχουν καταγραφεί 7 συνοριοφύλακες χωρίς, ακόμα να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα στο health4u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις