Χρυσοχοΐδης: Καμιά δομή για μετανάστες δεν πρόκειται να γίνει στον Έβρο

Χρυσοχοΐδης: Καμιά δομή για μετανάστες δεν πρόκειται να γίνει στον ΈβροΜε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από κοινού μάλιστα με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη, έβαλαν τέλος στα σενάρια δημιουργίας οποιασδήποτε δομής για λαθρομετανάστες στον Έβρο.

Η ανακοίνωση του κ. Χρυσοχοΐδη είναι λακωνική αλλά κατηγορηματική:

“Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σας ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία δομή μεταναστευτικού χαρακτήρα στο νομό Έβρου”.

Είναι προφανές ότι η δημοσιοποίηση της συνάντησης του με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου από το Evros-news.gr την περασμένη Παρασκευή και τα όσα ακολούθησαν, με τις έντονες αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου, είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει αναδίπλωση καθώς και η κατηγορηματική δήλωση ότι εγκαταλείπεται η ιδέα για δημιουργία Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης στην Καρωτή Διδυμοτείχου. Την ίδια στιγμή, που ο κ.Χατζηγιάννογλου δυστυχώς έδειχνε να το "κουβεντιάζει", υποστηρίζοντας με σημερινές δηλώσεις του πως υπάρχουν κάποιοι που το θέλουν και γι’ αυτό θα πάει αύριο στην Καρωτή να μιλήσει με τους κατοίκους.

Πηγή: evros-news.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις