Κηδεύθηκε ο 35χρονος που πέθανε από κορονοϊό

Tον αγαπημένο τους Μουσταφά αποχαιρέτησαν χτες το απόγευμα, οι δικοί του άνθρωποι σε κλίμα οδύνης και κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μόνο τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα συνόδευσαν τον άτυχο 35χρονο στην τελευταία του κατοικία στο  Διδυμότειχο, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Γειτονιά και φίλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του, ενώ δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε το 18 μηνών κοριτσάκι του.

Εν τω μεταξύ, στον θάνατο του 35χρονου, που σόκαρε όλη τη χώρα, καθώς ήταν το νεότερο θύμα του κορονοϊού, και μάλιστα ιδίως να έχει άλλα προβλήματα υγείας, αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση της Τρίτης ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο λοιμωξιολόγος επανέλαβε πως αν και δεν είναι δεν συνηθισμένο, «δυστυχώς καταγράφονται θάνατοι σε νεαρούς συμπολίτες μας χωρίς να έχουν άλλα προβλήματα υγείας. και εξήγησε πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με άλλα νοσήματα του κατωτέρου αναπνευστικού, όπως πνευμονίες από μικρόβια, βακτήρια όπως ο πνευμονόκοκκος και η γρίπη, όπου καταγράφονται παρόμοια σοβαρά τέτοια περιστατικά».

Περισσότερα σε Ειδήσεις