Ανοιχτό Γήπεδο: Χρήση με περιορισμούς

Στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων, από την Τρίτη 5/5/2020 το ανοιχτό γήπεδο Διδυμοτείχου θα είναι διαθέσιμο για χρήση από τους πολίτες, με περιορισμούς.

Οι πολίτες θα μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-11:00 και 17:00-20:00 να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Το ανώτατο όριο πολιτών είναι 30 άτομα και θα πραγματοποιείται έλεγχος με κάρτα εισόδου. Επιπλέον κατά την λήψη της κάρτας εισόδου θα γίνεται καταγραφή αθλούμενων, Θερμομέτρηση και θα παρέχονται αντισηπτικά.

Αναφορικά με την χρήση του γηπέδου, θα επιτρέπεται μόνο ατομική χρήση με μέγιστο χρόνο παραμονής 40 λεπτά, ενώ θα είναι αποκλεισμένη η πρόσβαση στους κλειστούς και κοινόχρηστους χώρους του γηπέδου (Τουαλέτες, κερκίδες). Οι αθλούμενοι θα πρέπει να φέρουν προσωπική πετσέτα και να τηρούν φυσική απόσταση δύο (2) τουλάχιστον μέτρων. Η τέλεση ομαδικών αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, Τένις κ.α.), απαγορεύεται.

Πιο συγκεκριμένα ακολούθως με το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η απόφαση ακολουθεί την τηλεδιάσκεψη στις 29 Απριλίου μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου αποφασίστηκε το άνοιγμα των χώρων αθλητισμού που ανήκουν στους Δήμους. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Διδυμοτείχου.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Περισσότερα σε Ειδήσεις