Συνελήφθη για οπλοκατοχή μετά τον γάμο στην Άβαντος

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, μετά από τη σύλληψή του για κατοχή πιστολιού κρότου–αερίου, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η εξέλιξη προέκυψε στο πλαίσιο της ταυτοποίησης των συμμετεχόντων στο προχθεσινό γλέντι γάμου στον οικισμό της οδού Άβαντος το οποίο διέλυσε η αστυνομία μετά από καταγγελίες για επικράτηση συνωστισμού.

Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασαν στο facebook καλεσμένοι στο γλέντι, εντόπισαν έναν άνδρα που φαίνεται να βγάζει από τη μέση του ένα πιστόλι, να το ελέγχει, και να το ξαναβάζει εκεί. Αφού τον ταυτοποίησαν, οι άνδρες της Ασφάλειας, τον εντόπισαν στην οικία του και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς παρέδωσε το πιστόλι χωρίς να προβάλει αντίσταση, και ισχυρίστηκε ότι δεν πυροβόλησε κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

 

Πηγή: inkomotini.news

Περισσότερα σε Ειδήσεις