Ο δήμος Αλεξανδρούπολης προμηθεύει τους δημότες με ελληνικές σημαίες για την 28η Οκτωβρίου

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης προτρέπει τους δημότες να υψώσουν την ελληνική σημαία σε κάθε σπίτι στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Με ελληνικές σημαίες προτίθεται να προμηθεύσει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης όσα σπίτια επιθυμούν να συμμετέχουν στην εορτή της 28ης Οκτωβρίου, η οποία λόγω ειδικών συνθηκών COVID-19 θα γίνει με γενικό σημαιοστολισμό των κτιρίων της Αλεξανδρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5vr_epdHeinKLImSinN-NbPulkxK17dYymxMfS7JOqReNPg/viewform

και θα ειδοποιηθούν άμεσα από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τον τρόπο παραλαβής.

Ειδικότερα, προβλέπεται σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του νομού, των σπιτιών και των ιδιωτικών καταστημάτων, καθώς και των πλοίων που θα βρίσκονται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει και ο Δ. Αλεξανδρούπολης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τιμούμε τους ήρωες του Έπους του ’40 υψώνοντας τη γαλανόλευκη σε κάθε σπίτι, σε κάθε μπαλκόνι. Χρέος μας να τιμήσουμε εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να ζούμε ελεύθεροι Σήμερα. Ως ελάχιστο φόρο τιμής υψώνουμε τη Σημαία μας φροντίζοντας να κυματίσει ψηλά! Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης είναι σε θέση να προμηθεύσει με ελληνικές σημαίες όσους από τους συνδημότες μας δε διαθέτουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να τις προμηθευτούν, ώστε αυτές να κυματίζουν ανήμερα, και όχι μόνο, της Εθνικής Εορτής στα μπαλκόνια των σπιτιών τους».

Περισσότερα σε Ειδήσεις