Δύο ακόμη ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό στο ΠΓΝΑ

Δυο ακόμα νεκροί από κορονοϊό προστέθηκαν στον βαρύ κατάλογο όσων νοσηλεύθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έχασαν την ζωή τους.

Πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι κατέληξαν σήμερα το πρωί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο ένας 67χρονος άνδρας που είναι από την Αλεξανδρούπολη, νοσηλεύονταν εδώ και 40 ημέρες, από τις 15 Αυγούστου και προέρχεται από τα περίπου 60 κρούσματα τα οποία εντοπίσθηκαν μετά τον πολυσυζητημένο γάμο ο οποίος έγινε στην πόλη και προκάλεσε “έκρηξη” κρουσμάτων. Το υποκείμενο νόσημα μάλιστα που είχε δεν ήταν τόσο σοβαρό και το γεγονός αυτό, αλλά και ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον Covid-19 από τον οποίο τελικά έχασε την ζωή του, σίγουρα προβληματίζει.

Ο δεύτερος που έχασε την ζωή του είναι ένας 78χρονος από το Νευροκόπι Δράμας που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο συνολικός αριθμός των θανόντων από την πανδημία στη Περιφέρεια ΑΜΘ φτάνει σήμερα τους 29.

Εν τω μεταξύ εχτές δόθηκε ακόμη ένα εξιτήριο σε μια 34χρονη μετανάστρια από την Τουρκία η οποία σε προ εγχειρητικό έλεγχο που υποβλήθηκε είχε βρεθεί θετική στον ιό.

Σήμερα οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο είναι 7. Από αυτούς οι 5 είναι στην covid, 1 στην ΜΕΘ και 1 στην ΜΕΛ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις