Το SUPERFAST XI καταπλέει στη Βόρεια Ελλάδα για τη φιλοξενία αστυνομικών δυνάμεων

Το μεγαθήριο SUPERFAST XI αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για τη φιλοξενία αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες επιχειρούν στα σύνορα. Είναι το μεγαλύτερο πλοίο που προσεγγίζει λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας.

Ρότα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχει βάλει αυτή την ώρα το μεγαθήριο SUPERFAST XI της Superfast Ferries. Tο πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του από την Πάτρα με προορισμό το Πέραμα ολοκληρώνοντας έτσι τα δρομολόγιά του στην γραμμή Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα.

Τα γεγονότα όμως αλλάζουν την πορεία του πλοίου, καθώς το πλοίο θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και θα χρησιμοποιηθεί ως πλωτό ξενοδοχείο για τη φιλοξενία αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες επιχειρούν στα σύνορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εκτός του γεγονότος ότι καταπλέει για πρώτη φορά στην περιοχή το εν λόγω πλοίο, είναι και το μεγαλύτερο πλοίο που έχει προσεγγίσει ποτέ λιμάνι της Βόρειας Ελλάδας.

Το πλοίο θα παραμείνει στην Αλεξανδρούπολη προσωρινά, ενώ πρόκειται να αντικατασταθεί από πλοίο παρόμοιου μεγέθους στο άμεσο μέλλον.

 

Πηγή: kavalapost.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις