Συνελήφθη ο δράστης που είχε ληστέψει 62χρονο στο αγρόκτημά του στις Φέρες

Ταυτοποιήθηκε, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένων αστυνομικών ερευνών, ο ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος ημεδαπού που είχε διαπραχθεί στις 22 Ιουνίου σε αγροτική περιοχή του Έβρου.

Πρόκειται για αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως διακριβώθηκε, ο δράστης, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, πλησίασαν το θύμα τους που βρισκόταν στο αγρόκτημά του, και με την απειλή μαχαιριών τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν με καλώδια, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα του, με το οποίο και διέφυγαν.

Το αφαιρεθέν όχημα εντοπίσθηκε λίγο αργότερα σε παρακείμενη περιοχή εκτός δρόμου, όπου είχε εκτραπεί.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Μια εβδομάδα περίπου μετά, και συγκεκριμένα στις 30/6, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης να στερείται των απαιτούμενων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα, και έκτοτε κρατείτο σε αστυνομική υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με σχετικό Ένταλμα Σύλληψης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.

 

Πηγή: inkomotini.news

Περισσότερα σε Ειδήσεις