Τράπεζα αίματος στον Δήμο: "Δίνουμε αίμα...μοιραζόμαστε τη ζωή!"

Δίκτυο εθελοντικής αιμοδοσίας μέσα από Τράπεζα Αίματος οργανώνει ο Δήμος Προσοτσάνης με στόχο όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «να καλύπτονται άμεσα ανάγκες συνδημοτών μας οποιαδήποτε στιγμή χρειαστούν το πολύτιμο αυτό αγαθό».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου προς διευκόλυνση των εθελοντών ή στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Προσοτσάνης & του Κέντρου Κοινότητας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας που προάγει ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης, αγάπης και ενεργής συμμετοχής.

Η πρώτη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία μέσα από την Τράπεζα Αίματος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο του Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Προσοτσάνης.

Αναμένεται κάθε μήνα οι εθελοντές να προσέρχονται στο Γενικό Νοσοκομείο προσφέροντας ένα δώρο ζωής σε δημότες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη!

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο κοινότητας Δήμου Προσοτσάνης – Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 (κτίριο πρώην ΕΠΑΛ) τηλ.: 2522021156.

Πηγή: dramini.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις