Παρέμβαση Θ. Καράογλου για την παραχώρηση του θεάτρου Πετρούσας στον Δήμο Προσοτσάνης

Την παρέμβαση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου για την επίλυση του προβλήματος που αφορά στο Πέτρινο Θέατρο της Πετρούσας ζήτησε ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θεόδωρος Αθανασιάδης ενημέρωσε πλήρως τον υφυπουργό για τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής, καθώς και για τις δυνατότητες ανάπτυξης στους κλάδους της κτηνοτροφίας, της αγροτικής παραγωγής και του τουρισμού.

Ειδική αναφορά έγινε στη σπουδαιότητα του Σπηλαίου Πηγών Αγγίτη καθώς και στα γραφειοκρατικά προβλήματα που υπάρχουν στο πέτρινο θέατρο στο φαράγγι της Πετρούσας, ζητώντας από τον υφυπουργό να μεσολαβήσει στην επίλυση τους, ώστε σύντομα όλοι οι κάτοικοι του Νομού Δράμας να έχουν ξανά πρόσβαση στον αγαπημένο καλοκαιρινό χώρο πολιτισμού και διασκέδασης.

Στη συνέχεια, συνοδεία του Δήμαρχου, ο υφυπουργός επισκέφτηκε το Φαράγγι Πετρούσας, ώστε να αντιληφθεί με ακρίβεια την κατάσταση και τη σπουδαιότητα του πέτρινου θεάτρου για την ευρύτερη περιοχή της Δράμας. Ο κ. Καράογλου μένοντας έκπληκτος από τις εγκαταστάσεις της περιοχής, δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με την Αποκεντρωμένη και με το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να παραχωρηθεί στο Δήμο Προσοτσάνης ο απαιτούμενος χώρος από το Δασαρχείο, που θα συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του πέτρινου θεάτρου.

Λίγο πριν τη αποχώρηση του υφυπουργού από το Δήμο Προσοτσάνης επισκέφτηκαν την εταιρία Wonderplant οπού και συζητήθηκε η αναγκαιότητα στήριξης των μεγάλων επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή.

 

Πηγή: dramini.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις