Δωρεά ενός iso box στο Κέντρο Υγείας

Ο δήμος Προσοτσάνης τοποθέτησε στο προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας iso box μετά από αίτημα προσωπικού.

Η ευαισθητοποίηση των Ελλήνων σε εθελοντισμό και αλληλεγγύη δεν έχει προηγούμενο. Σε κάθε πόλη σε όλη την χώρα οι δωρεές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Στην Προσοτσάνη, επιχειρηματίας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, χάρισε ένα iso box στο Κέντρο Υγείας Προσοτσάνης.

Τα isobox είναι προκατασκευασμένοι οικίσκοι και ιδανική επιλογή για την κάλυψη προσωρινών ακόμη και μόνιμων στεγαστικών αναγκών. Η προσφορά έγινε μετά από σχετικό αίτημα του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Προσοτσάνης προς τον Δήμαρχο Θόδωρο Αθανασιάδη. Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας παρέχοντας την δυνατότητα στο προσωπικό του Κέντρου να διαχειριστεί με ασφάλεια τα ύποπτα κρούσματα του covid19.

Με ανάρτηση στο FB προσωπικό του Κ.Υ: «Από καρδιάς ευχαριστούμε τον Δήμαρχο τους Αντιδημάρχους και του υπαλλήλους του Δήμου Προσοτσάνης για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον επιχειρηματία της περιοχής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για την προσφορά».

 

Πηγή: dramini.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις