Σε προσλήψεις ιατρών προχωρά το ΠΡΟΚΕΚΑ Δράμας

Σε πρόσκληση για τους ενδιαφερόμενους να εργαστούν στο ΠΡΟΚΕΚΑ της Δράμας που αφορά Ιατρό με ειδικότητα στη Γενική Ιατρική ή Παθολογία και Ιατρό με ειδικότητα στην Ψυχιατρική προχώρησε η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν την αίτησή τους για πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως ενός έτους που μπορεί να παραταθεί για ένα ακόμη έτος έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της δράσης “Ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας) του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020.

Η πρόσκληση αφορά προσωπικό συνολικού αριθμού 33 ατόμων και ελλείψει των εν λόγω ειδικοτήτων, οι θέσεις θα καλυφθούν από ιατρούς άλλων ειδικοτήτων ή ελλείψει από ιατρούς άνευ ειδικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν την αίτησή τους στην Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. από 07/09 έως και 11/09. Το τηλέφωνο της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας είναι: 210-2447698.

Περισσότερα σε Ειδήσεις