Ολοκληρώθηκε το έργο ύδρευσης των Διποτάμων του δήμου Παρανεστίου

Το νέο δίκτυο ύδρευσης έδωσε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του Παρανεστίου

Αξιοποιώντας το νερό της πηγής Πιπερίτσας (καλλιέργεια- υδρομάστευση) μεταφέρθηκε το νερό στο χωριό Διπόταμα με την κατασκευή του νέου δικτύου ύδρευσης, συνολικού μήκους 2.400 μέτρων καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες υδροδότησης, του οικισμού.

Ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων που τους ταλαιπωρούσε αφήνοντας τους χωρίς νερό κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες σήμερα δόθηκε λύση. Το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό, επαρκεί πλέον τόσο για τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του χωριού.

Σε δηλώσεις ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου δήλωσε: «Η αρχική μελέτη είχε ολοκληρωθεί και παρέμενε στα συρτάρια των υπηρεσιών του Δήμου το 2014 από τον τ. Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Νικόλαο Καγιάογλου. Σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και την ΔΕΥΑ Δράμας προχωρήσαμε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την επικαιροποίηση των μελετών και την επίβλεψη του έργου από την Τεχνική τους Υπηρεσία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο Χριστόδουλο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Δράμας κ. Χατζηγιάννη Αναστάσιο και την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΔ που με την δική τους σημαντική βοήθεια και συνεργασία καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το σημαντικό για το χωριό και τους κατοίκους του έργο».

Περισσότερα σε Ειδήσεις