Στην ίδρυση δύο ΚΔΑΠ προχωρά ο δήμος Παρανεστίου

Στην ίδρυση δύο (2) Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ηλικίας 5-12 ετών προχώρησε ο Δήμος Παρανεστίου.

Τα δύο νεοσύστατα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών θα λειτουργούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους στα Δημοτικά Σχολεία Παρανεστίου και Αδριανής κατά τις απογευματινές ώρες όταν τα σχολεία είναι ανοιχτά και τις πρωινές ώρες όταν τα σχολεία είναι κλειστά.

Με την λειτουργία των ΚΔΑΠ δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά του Δήμου μας για απασχόληση, μάθηση, δημιουργία, διαπαιδαγώγηση και παιχνίδι.

Ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστάσιος δήλωσε: «Κέρδος μεγάλο για τα παιδιά μας τα δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου μας που έλαβαν και επίσημα την άδεια λειτουργίας. Με την λειτουργία τους δίνουμε στους μικρούς μας συνδημότες την χαρά για δημιουργία που προσφέρουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Ο μικρός, ορεινός Δήμος μας θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εφάμιλλων των μεγάλων Δήμων. Δεν είναι μόνο μια σημαντική στιγμή για τον Δήμο αλλά είναι και μια προσφορά που «βγάζει» τους μικρούς μας συνδημότες από «λήθη» και στεγανά που επικρατούσαν για την περιοχή μας».

 

Πηγή: destanea.com

Περισσότερα σε Ειδήσεις