Έκλεισε το κατάστημα των ΕΛΤΑ

Στην παύση λειτουργίας δεκάδων καταστημάτων προχωρά η διοίκηση των ΕΛΤΑ τα οποία ως γνωστό έχουν ενταχθεί (κατά 90%) στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων «με απρόβλεπτες εξελίξεις για όλα όσα έχουν ήδη δρομολογηθεί για την ανάπτυξη τους» όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι.

Ένα από τα καταστήματα είναι και αυτό του Παρανεστίου όπου η αναστολή λειτουργίας του έγινε γνωστή με ένα απλό σημείωμα «Κλειστόν» στην πόρτα της εισόδου!

Η δυσλειτουργία του γραφείου ήταν γνωστή. Ένας και μοναδικός υπάλληλος διεκπεραίωνε τις συναλλαγές με το κοινό, έως ότου συνταξιοδοτήθηκε και στην θέση του ήρθε με απόσπαση άλλος. Αυτός όμως από προχθές εργάζεται στο κατάστημα της Σταυρούπολης, όπου μετετέθη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τάσος Καγιάογλου κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή σε μία προσπάθεια να αποτρέψει το κλείσιμο του γραφείου πιέζοντας με έκδοση ψηφίσματος και επιστολές σε αρμοδίους. Σε επικοινωνία με την dramini.gr ο κ. Καγιάογλου ανέφερε, ότι εξ όσων γνωρίζει μέχρι στιγμής, το γραφείο θα λειτουργεί πλέον μία ημέρα την εβδομάδα.

Η φθίνουσα πορεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων ήταν ορατή δια γυμνού οφθαλμού τα τελευταία χρόνια. Οι εργαζόμενοι ωστόσο κατηγορούν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι με την πολιτική του «προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό και στερεί σημαντικά έσοδα και ρευστότητα από τα ΕΛΤΑ».

Πηγή: dramini.gr