Προσλήψεις προσωπικού για τον δήμο του Κ. Νευροκοπίου

Ο Δήμος Νευροκοπίου θα προσλάβει άμεσα προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 8 ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Πρόκειται για 3 θέσεις ΥΕ Εργατών Καθαριότητας για τέσσερις μήνες για τις οποίες δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Επίσης 2 θέσεις ΥΕ Εργατών Πρασίνου για τέσσερις μήνες, για τις οποίες επίσης δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα. Ακόμη, 2 θέσεις ΥΕ Εργατών Ύδρευσης για τέσσερις μήνες για τις οποίες επίσης δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα και 1 θέση ΥΕ Βοηθού Μάγειρα για τέσσερις μήνες για την οποία δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δήμου [email protected] έως αύριο Πέμπτη 27/8/2020 στη 1 το μεσημέρι.

 

Πηγή: xronikadramas.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις