Στο Φαλακρό ο πρώτος ορεινός αγώνας ημιαντοχής Six Peaks

Η Ο.Ε της διοργάνωσης Frozen Peaks – Ψυχρές Κορυφές, προγραμματίζει για την 1η Αυγούστου 2020, παραμονή της πανσελήνου, την αθλητική δράση SIX PEAKS (Έξι κορυφές).

Το Six Peaks, είναι μια ορεινή διαδρομή 25 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 2.500 μ. Ξεκινάει από το χωριό Πύργοι, διασχίζει το φαράγγι των Πύργων και περνά από τις έξι ψηλότερες κορυφές του Φαλακρού όρους. (Καρτάλκα, Χιονότρυπα (Καφετέρια), Προφήτης Ηλίας και τις τρεις κορυφές της Βάρδαινας), με κατάληξη στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου.

Επειδή είναι καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες τη μέρα είναι υψηλές και αποτρεπτικές για δραστηριότητες, η εκκίνηση της διαδρομής θα δοθεί στις 19:00 από την πλατεία των Πύργων του Δήμου Κ. Νευροκοπίου. Η συνάντηση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί, νωρίτερα, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού και από εκεί με ευθύνη των ανθρώπων της διοργάνωσης και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο για τις μετακινήσεις (σε ότι αφορά στα μέτρα μετάδοσης του κορονοϊού), οι αθλητές θα μεταφερθούν στο χώρο εκκίνησης, στους Πύργους. Η αναχώρηση από το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, προγραμματίζεται για τις 17:30.

Το ανώτατο χρονικό όριο τερματισμού, είναι οι 8 ώρες.

 

Πηγή: dramini.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις